Segment Marketeer

Wil jij professionals graag verder helpen in hun carrière? Heb je oneindig veel ideeën over hoe je onze evenementen het beste in de markt kunt zetten? En barst jij van de ambitie om veel uitdagende projecten op te pakken? Dan dagen wij jou uit om te solliciteren als Segment Marketeer!

Over IIR

Als erkend opleidingsinstituut en eventorganisatie zorgt IIR ervoor dat professionals een vervolgstap maken in hun kennis, netwerk en carrière. Dit doen wij voor professionals binnen de vakgebieden ICT, Privacy, Industry en Finance. We zijn een hechte club jonge, ambitieuze mensen, die in een open en professionele sfeer hard werken aan het succes van onze events.

Wat ga je doen?

Je werkt samen in verschillende projectteams waarbij jij de strategische marketingplannen opstelt, de marketingcampagnes coördineert en verantwoordelijk bent voor de verdere implementatie van jouw segment(en). Ook zorg jij ervoor dat onze database blijft groeien. Dit doe je door alle mogelijke marketingkanalen in te zetten, zoals onze website, e-mails, online advertising, social en partnerships met mediapartijen. Je weet wat deze doelgroep beweegt en vindt het een uitdaging om steeds het maximale uit het marketingbudget te halen.

Als Segment Marketeer ben je sterk in:

(Online) Marketing
Je kent de trends en mogelijkheden op het gebied van online marketing (waaronder SEO en SEA), stippelt de perfecte klantreis uit voor jouw doelgroep en wordt gedreven door de laatste ontwikkelingen op het gebied van marketing automation.

Projectmanagement
Je krijgt veel energie van het uitvoeren van verschillende projecten tegelijkertijd. Je bewaakt de voortgang, het (marketing)budget en de kwaliteit. Samen met het projectteam breng jij het event tot een succes!

Analyse & data gericht
Jij houdt van data! Met jouw kennis van CRM en Google Analytics weet je altijd sterke (doelgroep)analyses te maken. Je schrikt niet van grote hoeveelheden data en kunt deze omzetten naar slimme acties.

Content & copywriting
Jij weet welke content jouw doelgroep beweegt. Je regelt en schrijft altijd de beste teksten en mooiste campagne materialen voor onze e-mails, website en advertorials.

Wat bieden wij?

  • Een uitdagende en gevarieerde functie waarin alle facetten van marketing aan bod komen
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden en een goed geregelde pensioenvoorziening
  • Een persoonlijk ontwikkelingsplan
  • De vrijheid om ondernemer te zijn: ga zelfstandig aan de slag met je eigen segmentportfolio
  • Een klein hecht team van leuke en gemotiveerde collega’s

 

Naar wie zijn wij op zoek?

  • Je hebt een HBO -of WO-opleiding afgerond en je hebt minimaal 3 jaar ervaring in marketing, aan klant of bureauzijde
  • Je kent de mogelijkheden en trends op het gebied van (online) marketing
  • Je bent resultaatgericht, hebt een neus voor ondernemen en bent een echte doorzetter. Wij geloven in gewoon dóen, een beetje lef tonen en zo je toegevoegde waarde vergroten!
  • Pré: affiniteit en ervaring met content en marketing automation

Heb je vragen over deze vacature neem dan contact op met Joost Meijer, Segment Marketeer, jmj.meijer@iir.nl. Ben jij enthousiast over deze vacature? Stuur jouw cv en motivatie aan hr@iir.nl.

———————————————————————————————————————————————

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.