Werken bij IIR

Vergroot je toegevoegde waarde en die van anderen

Bij IIR krijg je de kans om je eigen toko te runnen, veel nieuwe contacten te leggen en te werken aan mooie, vakinhoudelijke events. Wij geloven in gewoon dóen, een beetje lef tonen en zo je eigen toegevoegde waarde vergroten.

Wil jij werken bij IIR?

Ben jij in voor een uitdaging bij IIR? Op dit moment hebben wij de volgende vacatures:

Productontwikkeling

 

Marketing

 

Sales

 

Alvast een beetje sfeer proeven? Bekijk de video:

5 redenen om bij IIR te werken

Spreken deze kernwaarden jou aan? Dan ben je helemaal thuis bij IIR.

1. Netwerken is onze kracht

We staan dagelijks in contact met onze klanten en partners – online & offline. Zo weten we waar de vraag ligt van de klant. IIR’ers zijn nieuwsgierig ingesteld en maken makkelijk (en graag!) contact.

2. Samen ondernemen
Ondernemen onder de vleugels van IIR. Als IIR’er vind je het leuk om van niets iets moois te maken. Bij IIR is er ruimte om te experimenteren, nieuwe dingen te proberen en dus ook om de plank een keer mis te slaan. In je projectteam vul je elkaar aan en daag je elkaar uit om samen succesvolle projecten neer te zetten.

3. Ambitie en ownership
Je wilt écht ergens voor gaan. Die beren op de weg, die laat jij wel even weten wie de baas is. Je neemt initiatief en verantwoordelijkheid, geeft feedback en verwelkomt feedback van teamgenoten.

4. Creativiteit
Continue vernieuwing van ons aanbod en onze werkwijze zorgt dat wij voorop blijven lopen in de markt. Jouw creatieve ideeën worden daarom gewaardeerd en je kunt er vaak direct mee aan de slag.

5. Flexibiliteit
De wereld om ons heen verandert in sneltreinvaart. Jij hebt het vermogen om mee te veranderen. En om te zien wat onze klanten nodig hebben om dat ook te kunnen.

Waar doe je het voor?

IIR helpt professionals in Finance, ICT, Industry of Privacy om zich vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen. Zodat ze hun toegevoegde waarde kunnen vergroten en met meer inspiratie en zelfvertrouwen aan de slag gaan.

Onze 2 belangrijkste ambities daarbij zijn:

  • Dé specialist zijn in vakinhoudelijke kennis door trainingen en conferenties. Met altijd een concrete vertaling naar de praktijk.
  • Onze klanten een platform geven om een waardevol netwerk op te bouwen.

Natuurlijk geldt wat wij voor onze klanten willen ook voor jou: je krijgt dus volop ruimte om jezelf te ontwikkelen op de manier die bij jou past.

Maak kennis met onze IIR professionals in verschillende vakgebieden:

  • Productie team: het brein achter nieuwe opleidingen en conferenties
  • Marketing team: maakt het perfecte marketingplan (en voert het uitstekend uit!)
  • Telesales team: staat dagelijks in directe verbinding met onze klanten
  • Partnership team: laat onze partners stralen op events
  • Event-coördinatie team: zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt