Online trainingen & conferenties

Op deze pagina vindt u een overzicht van alle online trainingen & conferenties.

Online trainingen

Next step privacy compliance (6 modules van 09:15-12:15 uur)

Start: 28 sep 2021

Prijs: Vanaf € 1295,-

Deze actualiteitenreeks geeft grip op de gevolgen voor dataprotectie en het continu naleven van wetgeving. U als dataprivacy professional moet juist nu op de hoogte zijn van actualiteiten. Zo past u uw privacy compliance beleid hierop aan.

Bekijk event

Ransomware: detectie, respons, preventie (3 dagen)

Start: 19 nov 2021

Prijs: € 2.699,-

Deze masterclass behandelt de methode en technieken voor het reageren op, herstellen en voorkomen van een ransomware aanval. Naast effectieve herstel strategieën, leert u hoe u de regie en controle over de afhandeling van een aanval houdt en bent u in staat om management en de organisatie security aware op te voeden.

Bekijk event

Online conferenties

Dataprotectie & Privacy (2 dagen)

Start: 7 okt 2021

Prijs: Vanaf: € 649,-

Tijdens de negende editie van dit actualiteitencongres hoort u visies, aanpak en best practices van experts en voorlopers uit verschillende sectoren en organisaties. In 2 dagen komen alle actualiteiten en lessons learned voor het borgen van dataprivacy compliance en het professionaliseren van privacy in uw organisatie aan bod. Met dit jaar extra focus op data delen, Responsible Tech en de kansen van data en AI.

Bekijk conferentie

'

Uw adviseur

De opleidingsadviseurs van IIR staan altijd klaar voor u. Neem contact op met Sven Wijsman voor persoonlijk advies of vragen. Naast open-rooster trainingen bieden wij ook trajecten die op maat gemaakt worden voor uw organisatie.