InCompany

IIR biedt naast de mogelijkheid van een individuele training of opleiding ook trajecten die op maat worden gesneden voor uw organisatie. Bij een InCompany traject staat uw organisatie en opleidingsbehoefte centraal.

De voordelen van InCompany

Het programma wordt volledig samengesteld op basis van uw wensen en u werkt desgewenst met eigen praktijkcases en probleemstellingen. U bereikt met uw team een gelijk (kennis) niveau en u bepaalt in overleg met IIR de datum en locatie van de training. Zo past de inhoud en vorm precies bij de medewerkers en uw organisatie.

Waarom kiezen voor IIR?

Het vertrekpunt voor een InCompany traject bij IIR is het ontwikkelvraagstuk van uw organisatie. Uw kennisbehoefte staat dus voorop! Wij komen graag bij u langs voor een uitgebreid adviesgesprek, waarin we uw specifieke wensen in kaart brengen. Vanuit de analyse van het gesprek verzorgen we een passende offerte.

Ons aanbod

U kunt vrijwel al onze trainingen en opleidingen InCompany volgen. Een greep uit ons aanbod:

 

Bekijk hier ons volledige aanbod trainingen en opleidingen. Staat uw opleiding niet vermeld op de website? Neemt u dan contact op met een van onze adviseurs. We zoeken graag binnen ons netwerk naar een geschikte expert die aan uw vraag kan voldoen.

Wat vonden anderen van InCompany?

IIR is CEDEO-erkend. Deze CEDEO-erkenning betekent dat uit onafhankelijk onderzoek meer dan 80% van de klanten tevreden is over de kwaliteit van de opleidingen van IIR. Onze InCompany trainingen worden met een 9,3 gewaardeerd. Lees hier de meningen van klanten over IIR InCompany uit het CEDEO-rapport.

  • De Crash Course Data Scientist InCompany training is een goede cursus, intensief met een hoge kennisdichtheid en leercurve. Mooie quick start voor datagedreven projecten.

    mevr. G. Hoetjes, Senior Beleidsonderzoeker - Gemeente Utrecht

  • Ik vond de IAM certificate in Asset Management InCompany training zeer leerzaam, vaak door goede koppeling met praktijkvoorbeelden.

    dhr. Maessen, Senior Adviseur - Antea

  • De InCompany-training 'Fraudebeheersing in de praktijk' is praktijkgericht, duidelijk en kundig begeleid. Interactiviteit zorgt voor afwisseling.

    dhr. Cremers, Project & Change Manager - Nationale-Nederlanden