IIR is CEDEO gecertificeerd

IIR scoort zeer goed in CEDEO klanttevredenheid onderzoek

Er zijn in Nederland naar schatting ruim 8.500 opleidingsinstituten die een veelvoud aan maatwerk en open trainingen aanbieden. CEDEO voert regelmatig klanttevredenheidonderzoeken uit. Zo houdt zij zicht of de instituten aantoonbaar naar tevredenheid trainingen hebben verzorgd.

CEDEO heeft in juni 2019 een marktonderzoek uitgevoerd onder klanten van IIR. Net zoals voorgaande keren waren de resultaten zeer goed. Onze klanten geven IIR op basis van klanttevredenheid een score van 97,9% voor open rooster trainingen en 94,3% voor InCompany trainingen. In dit onderzoek zijn alle opdrachtgevers en deelnemers zeer positief over hun ervaring met IIR.

Hieronder enkele citaten van geïnterviewden:

  • “Ik heb heel veel geleerd van de docenten, die echt uit de praktijk kwamen. Het was een heel duidelijk verhaal met een stuk theorie en praktijk. Ik was verbaasd over hoeveel er nog te leren viel op dit gebied.”
  • “De prijs is niet de laagste, maar het is zeker ‘value for money’. Het levert je een schat aan actuele informatie op en je bouwt ook een relatie op met de docenten voor later. Ik zal IIR dan ook met een goed gevoel aanbevelen aan anderen”
  • “De training is goed doordacht met zeer ervaren en ter zake kundige trainers. De juiste mensen houden hun verhaal. Het geheel komt degelijk en professioneel over”
  • “Het scholingsaanbod sprak mij aan en met name dat de training gespreid werd over meerdere dagen. Ook het programma met de combinatie van een stukje theorie en de nodige praktijk sprak mij aan. Die koppeling met de praktijk was precies wat ik zocht.”
  • “IIR werkt vlot en direct en heeft de juiste deskundigheid in huis”
  • “Het contact na afloop van de training is prettig. We hebben nog steeds contact om te praten over hoe de training is bevallen en de plannen voor een vervolg”

 

We zijn blij met deze prachtige complimenten, zowel voor onze trainers als voor onze medewerkers. We willen alle klanten die hun medewerking hebben verleend aan dit onderzoek van harte bedanken. We gaan ons uiterste best doen om het hoge niveau van onze dienstverlening te handhaven.

Cedeo certificering maatwerk IIR


Meer weten over het CEDEO onderzoek? Kijk op www.cedeo.nl