IIR conferenties online & fysiek volgen

Live video stream
De betreffende conferentie is voor alle geregistreerde deelnemers via een live video stream binnen ons online platform toegankelijk. Indien u het fysieke congres niet kunt of wilt bijwonen, dan kunt u op afstand én op een interactieve manier deelnemen aan alle sessies.

De presentaties worden opgenomen en de video’s van de sessies stellen wij ook achteraf aan geregistreerde deelnemers online ter beschikking. Op deze manier kunt u dus per dag alle parallelsessies bijwonen: live en achteraf via de video opname. Zodra wij een concrete invulling hiervan hebben, informeren wij de deelnemers nader.

IIR Conferentie op 1,5 meterFysieke aanwezigheid
Voor de fysieke omgeving geldt dat de zalen qua capaciteit zijn verdubbeld en dragen wij zorg voor een zeer ruime opstelling met minimaal 1,5 meter tussen de stoelen.
 
 

Alle deelnemers worden via e-mail op de hoogte gesteld met daarbij nadere instructies.

  • RIVM maatregelen worden uiteraard in acht genomen plus aanvullende voorzorgsmaatregelen vanuit de accommodatie en onze logistiek
  • Er wordt via ons online platform een live video stream aangeboden, zodat u de conferentie behalve op locatie ook online kunt volgen. Deze video’s worden na afloop spoedig op onze website aangeboden voor geregistreerde deelnemers en voor beperkte tijd
  • Wij zullen per deelnemer moeten inventariseren óf men naar de locatie mag en kan komen. Dat is nodig vanuit zowel logistiek- als vanuit cateringperspectief. Die inventarisatie doen wij via e-mail en telefoon.

 

Meer informatie over het veilig volgen van een training of conferentie bij IIR