HR Adviseur

HR Adviseur, dit is je uitdaging
IIR, Institute for International Research, is inmiddels al ruim 25 jaar een kennis- en netwerkorganisatie. Door middel van conferenties en trainingen bieden zij informatie aan die leidt tot oplossingen en ontwikkeling van mensen en organisaties. Bij IIR draait het om professionals verder te helpen in hun carrière. Ben je een allround HR professional, iemand met een hands-on mentaliteit, maar ook strategisch ingesteld? Ben je in staat om je eigen HR-business te runnen en op zoek naar een veelzijdige, uitdagende HR rol waarbij je veel vrijheid krijgt? Als energieke en ondernemende HR Adviseur richt je je samen met de MT-leden op ontwikkeling en verbetering van de IIR organisatie. Je bent op tactisch en strategisch niveau een stevige gesprekspartner en levert een belangrijke bijdrage aan het behalen van de doelstellingen van de organisatie. Ga jij deze uitdaging aan om ook zelf te groeien als professional?

Als HR Adviseur heb je de volgende verantwoordelijkheden

 • als MT lid ben je verantwoordelijk voor het adviseren van directie en management aangaande het brede palet van HR onderwerpen (in-, door- en uitstroom, organisatieontwikkeling, change e.d.) op zowel operationeel, tactisch en strategisch niveau;
 • eerste aanspreekpunt voor medewerkers;
 • vertalen van de businessplannen naar de strategische HR agenda;
 • initiëren en ontwikkelen van het strategisch HR-beleid van de organisatie en de instrumenten voor de uitvoering van het beleid;
 • verantwoordelijk voor de operationale day-to-day HR werkzaamheden.

Als HR Adviseur rapporteer je aan de directeur.

De uitdaging ga je aan bij IIR
IIR is een kennis- en netwerkorganisatie (circa 40 medewerkers) die met specifieke conferenties en trainingen zakelijke informatie biedt, die leiden tot oplossingen en ontwikkeling van mensen en organisaties. In onze informatiemaatschappij is het van cruciaal belang dat je op de hoogte bent en blijft van de laatste ontwikkelingen binnen je vakgebied. Het Institute for International Research (IIR), is leverancier van kennis en vaardigheden aan professionals binnen het bedrijfsleven en overheid.

Door continu marktonderzoek via enquêtes, telefonische interviews, uitgebreide netwerk en adviesraden weet IIR als geen ander de behoefte en vraag naar informatie van de professional te vertalen in unieke leer en netwerkbijeenkomsten. IIR streeft naar inhoudelijke, op de praktijk afgestemde trainingen, masterclasses en conferenties.

Door jouw ervaring als HR Adviseur of Businesspartner of ervaring in een vergelijkbare functie heb je een brede kijk op zaken ontwikkeld. Vanuit die ervaring lever je binnen de HR afdeling een belangrijke bijdrage aan het verder ontwikkelen en implementeren van het HR Beleid. Dit doe je door proactief mee te denken en signalen vanuit de praktijk te vertalen naar een mogelijke ontwikkeling. Bij IIR werken jonge, gedreven en ondernemende mensen waarbij creativiteit voorop staat. Er is dan ook veel ruimte voor eigen inzichten, creativiteit en initiatieven. Als HR Adviseur bij IIR heb je een dynamische, diverse en inhoudelijke HR rol waarin veel ruimte is voor verdere professionalisering, ontwikkeling en pro-activiteit.

Het kantoor in Amsterdam is goed bereikbaar met openbaar vervoer. Vanaf Amsterdam Sloterdijk is het slechts drie minuten fietsen naar kantoor.

De vacature biedt meer dan alleen een uitdaging

 • uitdagende en veelzijdige HR rol in een unieke organisatie;
 • functie voor 3,5 tot 5 dagen per week, afhankelijk van jouw voorkeur;
 • boeiende adviesrol naar lijnmanagement en directie;
 • marktconform salaris, bonus en goede overige arbeidsvoorwaarden.

 

Dit breng jij voor de vacature hr adviseur mee

 • relevante hbo of wo opleiding in de richting van HR zoals hrm, bedrijfskunde, arbeids- en organisatiepsychologie;
 • drie tot vijf jaar generieke HR ervaring;
 • je bent hands-on, zet de puntjes op de i, ambitieus, echte people coach en in staat om een HR visie te ontwikkelen en uitvoeren.

 

Solliciteren naar de vacature HR Adviseur bij IIR?
Dat kan! Als jouw profiel naadloos aansluit op de vacatureomschrijving, ontvangen we graag je cv en korte motivatie. Upload deze nu meteen via de site. Je kan er op rekenen dat je binnen vijf werkdagen een eerste reactie op je sollicitatie ontvangt.

Ps. Rvdb ondersteunt IIR exclusief in deze procedure. Dit betekent dat reacties van andere bureaus niet op prijs wordt gesteld door onze opdrachtgever. Je kan Rvdb rechtstreeks benaderen voor al jouw vragen. Zij staan in de startblokken om je verder te helpen.

Nog vragen?
Mirjam Honders neemt alle tijd om antwoord te geven via 06-51276582 of m.honders@rvdb.nl.