CRM database medewerker (bijbaan)

Wij zijn op zoek naar iemand die zowel over research als communicatieve vaardigheden beschikt. Ben je nauwkeurig, gedreven, goed in overtuigen en heb je interesse in IT, de Nederlandse Industrie of de Financiële wereld? Haal jij daarnaast voldoening uit het behalen van targets, werk je goed in een team en ben je minimaal 16 uur per week beschikbaar? Dan is dit de (bij)baan voor jou!

IIR is een A merk in de zakelijke conferentie en trainingen branche. Onze events onderscheiden zich door inhoudelijke diepgang en een praktische insteek. In deze functie maak je onderdeel uit van het database team binnen IIR. Dit team zorgt ervoor dat klantgegevens actueel blijven en continue worden aangevuld. Hierdoor zijn marketing uitingen relevanter voor de personen bij wie ze terecht komen en waarborgen wij de kwaliteit van ons klantcontact.

Wat zijn je taken als parttime CRM medewerker?

Research skills: actualiseren en aanvullen van contactgegevens
Jij gaat onze nieuwe klanten telefonisch benaderen en enthousiast maken over onze events en trainingen. Dat doe je door te controleren of de contactgegevens in onze database nog actueel zijn. (70 procent van de tijd). Je bent daarom nieuwsgierig aangelegd, gaat graag op (online) onderzoek uit en bent pietje precies: klantcontactgegevens zet jij nauwkeurig in onze database.

Communicatieve vaardigheden: actief telefonisch benaderen nieuwe klanten
Ook stel jij telefonisch de vraag aan nieuwe klanten of zij op de hoogte willen blijven van alle relevante events en trainingen binnen hun vakgebied. Dit verkrijgen van een opt-in beslaat 30 procent van de tijd. Door jouw enthousiasme en commerciële skills zorg jij er voor dat zij niet alleen op de hoogte wil blijven, maar zich ook direct voor onze events aanmelden. Je vormt hiermee een onmisbare schakel voor onze marketeers: van het verkrijgen van nieuwe opt-ins en inschrijvingen tot het opbouwen van een waardevolle database. Dé basis voor iedere marketeer binnen IIR!

Jouw profiel en capaciteiten

  • Je bezit de volgende eigenschappen: nauwkeurig, commercieel ingesteld en communicatief zeer vaardig.
  • Je bent minimaal 16 uur per week beschikbaar (werkdagen tussen 9.00 – 13.00 uur en/of 13.00 -17.00 uur)
  • Ervaring met data-entry is een pré

 

IIR biedt

IR biedt met deze functie een geweldige kans om je communicatieve vaardigheden verder te ontwikkelen en ervaring op te doen op de database afdeling van een professionele organisatie.

  • Een informele, collegiale sfeer
  • Flexibele werktijden
  • Een jonge, ambitieuze resultaatgerichte werkomgeving
  • Marktconform salaris

 

Reactie

Herken je je in bovenstaand profiel en ben je enthousiast over de functie van CRM medewerker? Dan ontvangen we graag je CV met motivatie brief. Reacties zonder motivatiebrief kunnen helaas niet in behandeling worden genomen.

Je kunt je reactie sturen aan Marjolijn van Dorp, per mail: m.van.dorp@iir.nl

—————————————————————————————————————————————–

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.