Print:

Wie wordt PO/FG van het jaar 2019?

Dag van de Privacy Officer | IIRHeeft u als PO/FG een project waar u trots op bent en inspirerend is voor collega PO/FG’s of als good practice kan dienen? Dan maakt u kans op de uitverkiezing PO/FG van het jaar 2019 plus een jaar lang gratis naar privacy events van IIR!

Hoe maakt u kans?

Stuur vóór 24 mei 2019 een korte projectomschrijving naar privacy@iir.nl en wie weet wordt u uitgenodigd om uw project te pitchen op Dag van de Privacy Officer 2019. Een onafhankelijke jury en de aanwezigen kiezen de winnaar(s).

De kandidaten voor de twee verkiezingen worden door de selectiecommissie en de jury getoetst aan de hand van vier criteria.

 

Criteria PO/FG van het Jaar

Inspirerendeen aansprekend voorbeeld, brengt beweging, zet nieuwe standaard, wordt gedeeld met vakgenoten, is een voorbeeld voor anderen, zet het vak in beweging, vindt navolging, trekt  (vak)media-aandacht etc.

Innovatief: het gaat om een vernieuwende activiteit, een bijzondere oplossing, een moment-in-time, een opmerkelijk proces, een andere denkwijze/aanpak, inzet bijzondere en nieuwe middelen, een nieuwe methode etc.

Impacter is duidelijk resultaat, het is effectief, het is  meetbaar (betekenisvol, accountable, aantoonbaar effectieve bijdrage aan succes van de organisatie, bekendheid bij stakeholders en  doelgroepen etc.).

Individuele bijdragenatuurlijk vindt bovenstaande in organisaties /projecten vaak in teamverband plaats, maar het moet wel aantoonbaar zijn wat de individuele bijdrage is, en dat kan zijn inhoudelijk, procesmatig, managerial of anders.

Verder lezen?

Laat uw e-mail achter en ontvang het volledige programma direct in uw mailbox.