Print:

Whitepaper: Predictive maintenance in de praktijk bij Beenen Industrial Automation

Jaime Donata , Journalist

LinkedIn profiel

Meer grip op processen en keuzes binnen predictive maintenance

Predictive maintenance klinkt geweldig, is hot en ook steeds meer bedrijven doen of willen er iets mee. Maar waar moet je op letten wanneer je begint en hoe krijg je je organisatie mee?

Het voorspellen van de uitval van assets en processen voorkomt kostbare downtime. Het op tijd signaleren wanneer machines fouten beginnen te maken in het productieproces, kan het tijdig repareren of het aanpassen van instellingen vergemakkelijken voor de onderhoudsdienst. Maar hoe eenvoudig predictive maintenance ook klinkt op papier – en hoe aanlokkelijk de voordelen ook zijn – er komt nogal wat kijken bij het goed implementeren van de verschillende tools en methodieken.

De grote vraag is dus: hoe krijg je als bedrijf (of als manager) meer grip op de processen en keuzes die komen kijken bij predictive maintenance? Op die vraag wilde Thom Verwater, R&D Coördinator bij Beenen Industrial Automation, heel graag een antwoord. En die antwoorden die vond hij. Een paar jaar geleden volgde Thom de driedaagse IIR-training Data Analytics voor Predictive Maintenance. Inmiddels werkt hij samen met zijn collega Wiljan Vos, Data Consultant, aan het verder uitrollen van een succesvolle predictive maintenance pilot bij een grote klant. In dit whitepaper nemen zij u mee naar antwoorden en de uitrol van de pilot.

Verder lezen?

Laat uw e-mail achter en ontvang de gehele whitepaper direct in uw mailbox.