Print:

Whitepaper: Informatiemanagement in 2020

Ferry Waterkamp , Journalist

LinkedIn profiel

De ontwikkeling van het vakgebied informatiemanagement bevindt zich in een stroomversnelling. Nog niet zo heel lang geleden was de informatiemanager met name een ICT-manager die zich bezighield met de technische kant van ICT. Wat organisaties vandaag en in de toekomst nodig hebben, zijn ‘regisseurs’ die de organisatie vooruit helpen en zelfs behoeden voor mislukkingen. Welke skills moet deze ‘informatiemanager 3.0’ hebben. Kortom hoe ziet informatiemanagement in 2020 eruit?

Nieuwsgierig naar wat er in de toekomst wordt verwacht van een informatiemanager? De 5-daagse opleiding Strategisch Informatiemanagement voorziet zowel de beginnende als de meer ervaren informatiemanager van de laatste inzichten en ontwikkelingen op het gebied van informatievoorziening. Ontwikkel kennis en vaardigheden, passend bij de rol van de ‘nieuwe’ informatiemanager, zodat u ook in de toekomst succesvol bent.

Wilt u weten hoe u uw IT-doelstellingen optimaal laat aansluiten bij de organisatiedoelstellingen? Volg dan de opleiding Business IT Management. Na afloop zorgt u ervoor dat uw IT-afdeling bijdraagt aan het succes van uw bedrijf.

Verder lezen?

Laat uw e-mail achter en ontvang de gehele whitepaper direct in uw mailbox.