Print:

Whitepaper: 8 ontwikkelingen die servicedeskmanagers vormen

Ferry Waterkamp , Journalist

LinkedIn profiel

De servicedesk heeft inmiddels zijn plaats verworven als breed geaccepteerde, dienstverlenende spil van veel organisaties. Tegelijk neemt de druk toe. De klant vraagt in deze servicegerichte economie in toenemende mate een responsieve en effectieve dienstverlening. Daarnaast willen klanten zoveel mogelijk zaken zelf regelen, worden allerlei apparaten door elkaar heen gebruikt en moet alles vooral ‘gewoon werken’. Dat vraagt om een herpositionering en wellicht zelfs bijscholing van de medewerkers en de servicedeskmanagers in het bijzonder. Om nu en in de toekomst relevant te blijven, moet de servicedeskmanager een nieuwe rol aannemen en de dienstverlening aanscherpen. Organisatorische en technologische maatregelen zijn daarvoor noodzakelijk.

8 ontwikkelingen zijn van invloed op de servicedeskmedewerker

Deze acht ontwikkelingen vormen niet alleen uitdagingen, maar zijn direct de basis voor gerichte call-to-actions voor een toekomstbestendige servicedesk en direct van invloed op de rol van de servicedeskmanager.

Nieuwsgierig naar hoe u uw servicedesk naar een hoger level kunt tillen? Tijdens de training Servicedesk Management stelt u een praktisch verbeterplan op om succesvol leiding te geven aan uw servicedesk.

Verder lezen?

Laat uw e-mail achter en ontvang de gehele whitepaper direct in uw mailbox.