Print:

Whitepaper: 6 uitdagingen van goed leiderschap in de industrie

Jaime Donata , Journalist

LinkedIn profiel

Flexibel werken, Agile werken, veilig werken, up-to-date blijven in de IT- en energietransitie. Het zijn allemaal ontwikkelingen waar je binnen leiderschap in de industrie mee te maken hebt. Maar hoe manage je als leidinggevende al deze uitdagingen – en je mensen – zonder de traditionele bedrijfsprestaties uit het oog te verliezen?

 

Leiderschap industrie

 

In de industrie valt en staat veel met duidelijke regels en procedures. Hierdoor kan de menselijke maat gemakkelijk naar de achtergrond verschuiven. Bij ingewikkelde productieprocessen wordt zoveel mogelijk vastgesteld en continu gemeten of alles goed gaat. Maar aan het eind van de rit is toch niet alles gegaan zoals wenselijk is. De grote vraag is dan – hoe kan dat gebeuren? En hoe kunnen we het voorkomen?

Eric van der Wal en Pieter van Beusekom (Verbetervermogen) delen samen met Nardo Hoogendijk (Managing Director, Hollandia infra) hun expertise en ervaringen over leidinggeven binnen de industrie. Hoe kan het beter? En wat zijn de specifieke uitdagingen binnen deze branche? Tevens zijn zij docent van de masterclass Leiderschap in de industrie.

Verder lezen?

Laat uw e-mail achter en ontvang de gehele whitepaper direct in uw mailbox.