Print:

Samen op weg naar slimme oplossingen rondom de energietransitie

Redactie IIR , Trainingen & Conferenties

LinkedIn profiel

De energietransitie: het beleidsplan van de overheid om van fossiele brandstoffen over te gaan naar duurzame energiebronnen. In 2020 moet Nederland één van de duurzaamste landen van Europa zijn met 14% hernieuwbare energie. Het oorspronkelijke uitgangspunt van het Klimaatakkoord is de doelstelling dat in 2050 de emissie van broeikasgassen 80 tot 95% verlaagd is ten opzichte van 2015.

Met het regeerakkoord dat is gepresenteerd in 2017 is de doelstelling om in 2030 49% emissiereductie te realiseren. Om dit doel te kunnen behalen worden er diverse maatregelen genomen. De industrie en energie sector spelen hierin een grote rol: wat zijn de verplichtingen, beperkingen en uitdagingen waar u mee te maken krijgt in uw dagelijkse werkzaamheden? Hoe kunt en moet u uw processen aanpassen in het kader van de energietransitie? En wat betekent de duurzaamheids- agenda voor het Nederlandse energie & industrie landschap?

Kortom: de energietransitie vraagt om slimme oplossingen. Op 17 & 18 april organiseert IIR daarom een actualiteitenseminar – de Slimme Energie Transitie 2018

Meer weten? Bekijk de brochure met de programmaonderdelen en de line-up van sprekers.

Conferentie Slimme Energie Transitie 2018

Laat uw e-mail achter en ontvang de brochure direct in uw mailbox.