Print:

Proefabonnement Vezor

Redactie IIR , Trainingen & Conferenties

LinkedIn profiel

Als goed contact mogen wij u een proefabonnement aanbieden op het vakblad Fluids Processing Benelux of Maintenance Benelux. Stuur één van onderstaande opties naar: h.megens@vezor.nl.

1.
Ja, ik wil een GRATIS abonnement op het vakblad Fluids Processing Benelux
…en zes keer per jaar interessante praktijkcases lezen over processing en handling van vloeistoffen, slurry en gassen. Achtergronden, innovaties, beursnieuws, interviews met experts, technische informatie en regelgeving. In de food, feed, pharma en chemie. Zes keer per jaar in digitale vorm, leesbaar op PC en tablet, helemaal gratis, zonder enige verplichting. Met als aanvulling, 12 x per jaar de digitale nieuwsbrief.

2.
Ja, ik wil een GRATIS abonnement op het vakblad Maintenance Benelux
…en vier keer per jaar interessante praktijkcases lezen over industrieel onderhoud in de food, feed, pharma en chemie, maar ook de maak-industrie. Achtergronden, innovaties, beursnieuws, interviews met experts, technische informatie en regelgeving. Vier keer per jaar in digitale vorm, leesbaar op PC en tablet, helemaal gratis, zonder enige verplichting. Met als aanvulling, 12 x per jaar de digitale nieuwsbrief.

3.
Ja, ik wil maandelijks de digitale nieuwsbrief van Fluids Processing ontvangen
… en maandelijks op de hoogte blijven van het nieuws, nieuwe producten, evenementen op het gebied van processing en handling van vloeistoffen, slurry en gassen, zonder enige verplichting.

4.
Ja, ik wil maandelijks de digitale nieuwsbrief van Maintenance Benelux ontvangen
… en maandelijks op de hoogte blijven van nieuws, nieuwe producten, evenementen op het gebied van industrieel onderhoud, zonder enige verplichting.

Ga terug naar de pagina Opslagtanks.