Print:

Nieuwe medewerkers bij IIR!

Redactie IIR , Trainingen & Conferenties

LinkedIn profiel

Afgelopen maand hebben we weer drie nieuwe medewerkers mogen verwelkomen bij IIR. Wie zijn ze en wat gaan ze doen? Graag stellen zij zich even kort voor.

Laura van Santen | IIR

Laura van Santen – Product Development Manager

Wat is je achtergrond?

Na mijn studie culturele antropologie ben ik eerst aan de slag gegaan als onderzoeksassistent bij een onderzoeks- en informatiecentrum. Daarna kwam ik op de redactie van een grote B2B uitgeverij terecht, waar ik uiteindelijk als campagne coördinator heb gewerkt. Het was mijn verantwoordelijkheid ervoor te zorgen dat alle betaalde-content campagnes in goede banen verliepen.

Waarom koos je voor IIR?

Ik had gelijk al de indruk dat bij IIR eigen ontwikkeling hoog in het vaandel staat. En aangezien ik graag nieuwe dingen leer is dat voor mij erg interessant. Verder sprak de functie zelf mij erg aan. Ik kan hierin mijn creativiteit kwijt, mij verdiepen in nieuwe onderwerpen en werken in kleine projectteams. Daarnaast spreekt de kleinschaligheid van het bedrijf mij erg aan, iedereen op één verdieping! Naast het feit dat dit gezellig is, betekent dat ook snel kunnen schakelen en korte lijnen.

Wat ga je precies doen?

Kort gezegd is het als Product Development Manager aan mij om events te produceren. Daar komt veel bij kijken: het bedenken van nieuwe interessante thema’s voor congressen en trainingen, desk research, telefonische interviews afnemen en het vinden van goede sprekers. Uiteindelijk om zo tot een interessant én relevant programma te komen.

Waar hou je je buiten IIR graag mee bezig?

Grote kans dat je mij na werktijd in de sportschool kunt vinden. Twee avonden in de week geef ik zelf aerobic les op het Sportcentrum van de VU, en daarnaast doe ik graag mee met lessen van m’n sportschoolcollega’s. Verder ga ik (veel te) vaak uit eten met vrienden of m’n vriend. Een grote ‘hobby’ van me is reizen. Ik ben een paar jaar geleden 8 maanden gaan backpacken in Azië en voordat ik bij IIR begon heb ik een korte reis gemaakt door Laos en Maleisië. Maar dichterbij huis kan ik me ook goed vermaken, en ga regelmatig met vrienden een weekendje weg naar mooie Europese steden.
 

Eva Lowinsky | IIR

Eva Lowinsky – Product Development Manager

Wat is je achtergrond?

Ongeveer 5 jaar geleden heb ik de opleiding Onderwijskunde afgerond. Sindsdien ben ik werkzaam geweest bij een groot farmaceutisch bedrijf en een onderwijsinstelling. Bij beide organisaties ben ik verantwoordelijk geweest voor het ontwikkelen, updaten en evalueren van trainingen/cursussen.

Waarom koos je voor IIR?

Mijn passie ligt bij het creëren van trainingen, hier wil ik me graag verder in ontwikkelen. Daarnaast heb ik bewust gekozen voor IIR vanwege de gezellige, informele sfeer en de snelheid van de organisatie.

Wat ga je precies doen?

Als Product Development Manager ga ik me bezighouden met het creëren van trainingen en congressen. Door goed marktonderzoek te doen en echt met de personen in gesprek te gaan die met een bepaald onderwerp in de markt te maken hebben. Het doel is om uiteindelijk inhoudelijk een interessante en uitdagende training of congres op de kaart te zetten.

Waar hou je je buiten IIR graag mee bezig?

Ik ben gek op reizen! Zo staan er nog heel wat landen op mijn lijstje om aankomende jaren te bezichtigen. Daarnaast vind ik het heerlijk om uit eten te gaan; ontbijt, lunch of diner met vrienden/familie.
 

Jessica Ligori | IIR

Jessica Ligori – Project- & Event Coordinator ICT

Wat is je achtergrond?

Ik heb de studie Commerciële Economie gevolgd en had daarnaast weleens dansopdrachten als bijbaan: voornamelijk achtergrond dansen voor artiesten. Het dansen werd zodanig serieus dat ik hiervan mijn werk kon maken. Halverwege mijn studie ben ik gestopt, om vervolgens ongeveer acht jaar fantastische dansopdrachten te kunnen doen in binnen- en buitenland. Carpe Diem!

Waarom koos je voor IIR?

Ik zocht een soortgelijke functie die ik bij NBA en Vergouwen Overduin heb uitgevoerd. De wereld van opleidingen was mij erg goed bevallen. Daarnaast had ik gelijk een hele prettige indruk van de organisatie: vriendelijk, open en informeel.

Wat ga je precies doen?

Als Project- & Event Coordinator ICT zorg ik ervoor dat de trainingen en events op logistiek gebied soepel en goed verlopen.

Waar hou je je buiten IIR graag mee bezig?

Ik hou van sporten, met name van krachttraining. Ook ben ik regelmatig in dansscholen te vinden en ben ik een grote liefhebber van festivals. Daarnaast ben ik beetje een creabea. Ik maak graag zelf sieraden en tassen.

 


 
Eind vorig jaar waren al twee fanatieke collega’s gestart bij IIR. Wie zijn en ze en wat gaan ze precies doen? Een korte introductie: 

Iersjaad Idu | IIR

Iersjaad Idu – Partnership Manager Industry

Wat is je achtergrond?

Voordat ik bij IIR gestart ben, heb ik 4 jaar bij een Amerikaans dataprotectie bedrijf gewerkt. Hier had ik de functie van partner manager. Ik was verantwoordelijk voor 100 MKB/Enterprise partners. Eerder heb ik verschillende (tele)sales functies gehad bij de DTG, Jimpp Media en Oxxio.

Waarom koos je voor IIR?

Bij IIR kan ik mijzelf blijven ontwikkelen en verder specialiseren als Partnership Manager. Dit, in combinatie met de informele cultuur en gezellige/ambitieuze collega’s, heeft mijn keuze extra makkelijk gemaakt.

Wat ga je precies doen?

Mijn doel is om duurzame en lange termijn relaties op te bouwen, die voor beide partijen concrete resultaten opleveren. Bij bestaande partners intensiveer ik de relatie, en ga ik kijken naar nieuwe mogelijkheden om het maximale eruit te halen. Daarnaast is het mijn doel om nieuwe partners te binden aan IIR en met het team succesvolle conferenties te organiseren.

Waar hou je je buiten IIR graag mee bezig?

Buiten IIR doe ik graag leuke dingen met mijn vrouw en dochter. We houden allebei van shoppen, dus dit staat vaak op de agenda. Daarnaast ben ik een fanatieke sporter. Ik speel tennis en doe aan crossfit.

 

Barri Boot | IIR

Barri Boot – Product Development Manager

Wat is je achtergrond?

Afgelopen zomer heb ik mijn studie Bedrijfskunde afgerond. Mijn huidige functie als Product Development Manager is mijn eerste functie na afronding van mijn studie. Tijdens mijn studie heb ik al wel enige werkervaring opgedaan in diverse salesbanen.

Waarom koos je voor IIR?

Tijdens mijn eerdere salesbanen, had ik altijd het gevoel dat er iets ontbrak. Met het schrijven van mijn scriptie merkte ik dat diepgang mij heel erg aansprak. In de rol als Product Development Manager moet je je per training of conferentie goed kunnen verdiepen in elk onderwerp. Daarnaast moet je de juiste vragen stellen en doorvragen bij je onderzoekspersonen. Ik denk dat dit mij het meest aansprak.

Wat ga je precies doen?

Als Product Development Manager ben ik verantwoordelijk voor het bedenken en uitwerken van trainingen en conferenties. Hiervoor moet je een actueel onderwerp uitwerken, onderzoek doen in de markt en uiteindelijk een passend programma opstellen. Ik heb dus de verantwoordelijkheid voor het inhoudelijke deel van een conferentie of training.

Waar hou je je buiten IIR graag mee bezig?

De meeste kans om mij tegen te komen heb je in de sportschool. Daarnaast ga ik graag uit eten met mijn vriendin of ben ik met vrienden. En natuurlijk, net als iedereen, staat Netflix tussen mijn favorieten.

Benieuwd naar de mogelijkheden om ook te werken bij IIR? Bekijk dan eens de vacatures die open staan!