Print:

Nieuwe medewerkers bij IIR!

Redactie IIR, Trainingen & Conferenties

LinkedIn profiel

Afgelopen maand hebben we weer twee nieuwe medewerkers mogen verwelkomen bij IIR. Wie zijn ze en wat gaan ze doen? Graag stellen zij zich even kort voor.

Jessica Meijer – Partnership Manager ICT

Jessica Meijer | IIR

Wat is je achtergrond?

Na mijn universitaire bachelor Bedrijfskunde ben ik als compliance medewerker en adviseur begonnen in de bankensector waarna ik de overstap heb gemaakt naar engagement en programma management in de ICT branche. In de tussentijd heb ik ook een master afgerond in onderwijswetenschappen en veranderingsmanagement. Zoals je kunt lezen, ontwikkel ik mijzelf graag zoveel en zo breed mogelijk, zodat ik als allrounder altijd een waardevolle bijdrage kan leveren binnen elke organisatie!

Waarom koos je voor IIR?

IIR biedt mij de mogelijkheid om mijn commerciële drive in te zetten voor evenementenorganisatie. Ik kan veel leren in deze nieuwe rol (wat ik erg leuk vind!) en samen met een team van toffe en ambitieuze collega’s streven naar een optimaal resultaat voor alle betrokken partijen.

Wat ga je precies doen?

Ik ga aan de slag als Partnership Manager. Als Partnership Manager ga ik onze partners helpen om het meeste uit de samenwerking met IIR te halen. Daarnaast wil ik graag succesvolle evenementen en trainingen neerzetten, uiteraard samen met onze partners.

Waar hou je je buiten IIR graag mee bezig?

Buiten IIR ben ik, als adviescommissaris, lid van The International Advisory Board van EDITX. Zij organiseren IT Challenges voor hoogopgeleide ICT studenten. Ik geef hierover advies vanuit het (IT) bedrijfsleven gecombineerd met mijn kennis als onderwijskundige. Daarnaast ben ik actief als vrijwilliger voor zowel sensorisch onderzoek als voor Customer Experience onderzoek. Ten slotte vind ik het ook wel eens gezellig om achter een bar te staan wanneer ik tijd over heb, haha!

Robbert Heerland – Controller

Robbert Heerland | IIR

Wat is je achtergrond?

Voordat ik bij IIR ben gestart, ben ik bij diverse sales en marketing gedreven organisaties werkzaam geweest. Dit waren voornamelijk organisaties in de entertainment industrie, waar ik allerlei financiële functies heb vervuld.

Waarom koos je voor IIR?

Ik wil graag nieuwe dingen leren en was op zoek was naar iets geheel nieuws. Ik vind dat je je tenslotte altijd moet blijven ontwikkelen en dat kan door te blijven ontdekken en leren. Mijn keuze voor IIR is voortgekomen uit het feit dat ik hier daar ook de mogelijkheid toe heb!

Wat ga je precies doen?

Bij IIR ga ik aan de slag als Controller. Mijn bezigheden richten zich voornamelijk op het maken van rapportages, het draaien van analyses en het ontwikkelen van en toezien op de procedures. Natuurlijk hoort daar ook het geven van gevraagde en ongevraagde adviezen bij.

Waar hou je je buiten IIR graag mee bezig?

Ik geniet graag van het leven en alles daaromheen. Veel op reis gaan is een van mijn favoriete bezigheden, net zoals het spelen van een potje basketbal.
 


 
Eerder dit jaar waren al twee fanatieke marketeers gestart bij IIR. Wie zijn en ze en wat gaan ze precies doen? Een korte introductie: 

Marjolijn van Dorp – Marketing Manager ICT

Marjolijn van Dorp | IIR

Wat is je achtergrond?

Ik ben als marketeer begonnen in de verzekeringsbranche waarna ik de overstap heb gemaakt naar het vermarkten van evenementen voor professionals.

Waarom koos je voor IIR?

Bij IIR voel ik mij op mijn plek omdat ik nog veel kan leren als marketeer, er met mij word meegedacht en ik met ambitieuze collega’s de evenementen tot een succes wil maken!

Wat ga je precies doen?

Voor het segment Data & Technology ben ik als Marketing Manager ICT verantwoordelijk voor de marketingstrategie van de evenementen in mijn portfolio, in dit geval is dat een gedeelte van het ICT segment van IIR.

Kim Snoek – Marketing Manager Finance

Kim Snoek | IIR

Wat is je achtergrond?

Voor IIR heb ik bij een automobielbedrijf gewerkt als online marketeer. En eerder heb ik als marketing coördinator bij een online marketing bureau gewerkt. Daar heb ik veel ervaring opgedaan met marketing voor opleiders.

Waarom koos je voor IIR?

Terwijl ik marketing coördinator was, heb ik eerder veel met opleiders gewerkt en daar kreeg ik ontzettend veel energie van. Op het moment dat ik een nieuwe baan zocht, dacht ik dat moet zeker iets in de opleidingenhoek worden. Op internet zag ik vervolgens een vacature van IIR en heb daarop gesolliciteerd. Tijdens de sollicitaties werd ik alleen maar enthousiaster en toen ik, naast IIR, ook een ander aanbod kreeg, was de keuze snel gemaakt.

Wat ga je precies doen?

Officieel is mijn titel Marketing Manager Finance, wat inhoudt dat ik deelnemers voor de events (trainingen en congressen) van het segment Finance ga werven. Dit a.d.h.v. marketingcampagnes met o.a. mailings, content en social media.

Benieuwd naar de mogelijkheden om ook te werken bij IIR? Bekijk dan eens de vacatures die open staan!

Wij gebruiken cookies om IIR.nl gemakkelijk te maken. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met deze cookies meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten