Print:

Nieuwe marketeers bij IIR!

Redactie IIR, Trainingen & Conferenties

LinkedIn profiel

Afgelopen twee maanden zijn er weer twee fanatieke marketeers gestart bij IIR. Wie zijn en ze en wat gaan ze precies doen? Even een korte introductie. 

Marjolijn van Dorp – Marketing Manager ICT

Marjolijn van Dorp | IIR

Wat is jouw achtergrond?

Ik ben als marketeer begonnen in de verzekeringsbranche waarna ik de overstap heb gemaakt naar het vermarkten van evenementen voor professionals.

Waarom koos je voor IIR?

Bij IIR voel ik mij op mijn plek omdat ik nog veel kan leren als marketeer, er met mij word meegedacht en ik met ambitieuze collega’s de evenementen tot een succes wil maken!

Wat ga je precies doen?

Voor het segment Data & Technology ben ik als Marketing Manager ICT verantwoordelijk voor de marketingstrategie van de evenementen in mijn portfolio, in dit geval is dat een gedeelte van het ICT segment van IIR.

Kim Snoek – Marketing Manager Finance

Kim Snoek | IIR

Wat is jouw achtergrond?

Voor IIR heb ik bij een automobielbedrijf gewerkt als online marketeer. En eerder heb ik als marketing coördinator bij een online marketing bureau gewerkt. Daar heb ik veel ervaring opgedaan met marketing voor opleiders.

Waarom koos je voor IIR?

Terwijl ik marketing coördinator was, heb ik eerder veel met opleiders gewerkt en daar kreeg ik ontzettend veel energie van. Op het moment dat ik een nieuwe baan zocht, dacht ik dat moet zeker iets in de opleidingenhoek worden. Op internet zag ik vervolgens een vacature van IIR en heb daarop gesolliciteerd. Tijdens de sollicitaties werd ik alleen maar enthousiaster en toen ik, naast IIR, ook een ander aanbod kreeg, was de keuze snel gemaakt.

Wat ga je precies doen?

Officieel is mijn titel Marketing Manager Finance, wat inhoudt dat ik deelnemers voor de events (trainingen en congressen) van het segment Finance ga werven. Dit a.d.h.v. marketingcampagnes met o.a. mailings, content en social media.

Benieuwd naar de mogelijkheden om ook te werken bij IIR? Bekijk dan eens de vacatures die open staan!

Wij gebruiken cookies om IIR.nl gemakkelijk te maken. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met deze cookies meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten