Print:

Maak kennis met Partnership Manager Liselotte

Redactie IIR , Trainingen & Conferenties

LinkedIn profiel

Liselotte JagerPartnerships krijgen een steeds grotere rol

De rol van partnership manager is zo leuk door de afwisseling, de 5 ballen die je tegelijk in de lucht houdt, en de verantwoordelijkheid die je moet nemen om van de producten een succes te maken. Partnerships tijdens conferenties krijgen een steeds grotere rol. Door het leggen van de juiste contacten, luisteren naar de wensen van een partner en het schakelen met de productontwikkelaars bij IIR krijgen partners een kwalitatieve rol op de events. Het bijwonen van een succesvolle conferentie, waarbij wij de juiste stakeholders met elkaar verbinden geeft mij heel veel energie!

Trots op nieuwe, succesvolle conferenties

Ik heb de afgelopen jaren de markt aardig leren kennen. Ik vind het fantastisch om de samenwerkingen niet te beperken tot eenmalig, maar dit over meerdere events heen te trekken. Daarnaast kijk ik samen met partners welke thema’s hoog op de agenda staan, om van daaruit een heel nieuw event neer te zetten. Hier zijn al een paar succesvolle conferenties uit voort gekomen. Een nieuwe, succesvolle conferentie in de markt zetten geeft een heel voldaan en trots gevoel!

Brandstof

IIR stimuleert ondernemerschap. De ‘ga het maar doen’ mentaliteit vind ik uitdagend. Daarnaast ga ik met plezier naar mijn werk omdat ik met veel gedreven en gezellige collega’s samenwerk. Carriere is een bepaalde brandstof in het leven, dit vind ik bij IIR.