Print:

Maak kennis met IIR Telesales medewerker Samir Attouani

Redactie IIR , Trainingen & Conferenties

LinkedIn profiel

High five – weer 5 aanmeldingen binnen!

Samir Attouani | IIRIk begin de dag met een lekkere kop koffie. Daarna ga ik naar mijn werkplek en maak ik me klaar voor de sales! Ik breng in kaart wie ik vandaag ga benaderen, wie ik ga terugbellen en met welk product ik aan de slag ga. Ik handel eventuele vragen, opmerkingen en orders af. Daarna begin ik met het benaderen van klanten en prospects om hun behoeften in kaart te brengen. Ik adviseer klanten over onze producten om aan deze behoefte tegemoet te komen. Ik sla op de gong en high five met mijn collega’s, want 5 man hebben zich voor ons Hypotheken Event ingeschreven! Tussentijds schakel ik met het projectteam met betrekking tot een deelname, marketing uiting en andere mogelijkheden zoals een partnership. Tegen het einde van de dag maak ik de balans op, het was een succesvolle dag!

Wat maakt jouw rol zo leuk?

Het leuke aan mijn rol vind ik dat je met veel verschillende soorten mensen in aanraking komt. Daardoor vergroot je je eigen kennis en heb je hele diverse gesprekken. Daarbij vind ik het leuk dat je de mogelijkheid hebt om jezelf vrij te bewegen binnen de organisatie. Dus dat je kan meedenken met meerdere disciplines zoals bijv. marketing. Ook ben je niet zomaar een nummer, maar maak je echt onderdeel uit van de organisatie.

Waar ben je het meest trots op?

Dat een groot deel van de events waaraan ik heb bijgedragen ook echt een succes zijn geworden.

Waarom raad je IIR aan als werkgever?

Ik raad IIR aan als werkgever omdat je de ruimte hebt om je zelf te ontwikkelen, dat je hier ook in gestimuleerd word zodat je niet alleen meer waarde creëert voor IIR maar ook voor jezelf.  Daarbij heb je dus de vrijheid om te bewegen en ben je niet alleen gebonden aan je ‘eigen’ werkplek. Het is een mooie werkdruk die er ligt, maar niet een waarvan je in de stress schiet en waarbij je geen tijd hebt om je leven buiten het werk te leiden.

Wij gebruiken cookies om IIR.nl gemakkelijk te maken. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met deze cookies meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten