Print:

Maak kennis met IIR coördinator Josanne Alink

Redactie IIR , Trainingen & Conferenties

LinkedIn profiel

Het eindresultaat geeft een kick!

Josanne Alink | IIRAls project coördinator ben je verantwoordelijk voor het hele logistieke plaatje van diverse events en opleidingen. Alles loopt door elkaar en geen dag is hetzelfde. Op de ene dag ben je bezig met het regelen van locaties, benodigdheden voor op het event en techniek. De andere dag ontvang je deelnemers voor een training en heb je contact met sprekers, docenten en sponsoren. Ook ben je als hostess aanwezig op events waarbij je het eindresultaat ziet, dat geeft altijd weer een kick!

Afwisselend takenpakket

Door een divers takenpakket is de rol als project coördinator heel afwisselend. Je hebt verschillende projecten die allemaal in een andere fase zitten. Bij één event ben je bijvoorbeeld in de begin fase en bezig met het bevestigen van sprekers en voor een ander event in de eindfase en bezig met het regelen van alle presentaties voor op het event. Het blijft zelfs na 11 jaar in dienst een uitdaging om alles in goede banen te leiden.

Tevreden klanten: daar doen we het voor

Het eindresultaat van een event of training! Met collega’s uit andere disciplines ben je als projectteam verantwoordelijk voor een opleiding of event. Hierbij heeft ieder zijn eigen expertise en zorg je er als team voor dat er een goed product neergezet wordt en dat uiteindelijk onze klanten tevreden zijn.

Vrijheid om ideeën toe te passen

IIR is een informele organisatie en geeft je de vrijheid om eigen kennis en ideeën toe te passen. Als dit je aanspreekt maken we graag kennis met je!