Print:

Live Hackathon: Make impact!

Redactie IIR , Trainingen & Conferenties

LinkedIn profiel

Vier multidisciplinaire teams dagen zichzelf uit tijdens deze speciale MortgageTech hackathon! Acht uur lang werken zij intensief aan de volgende uitdaging: maatschappelijk IMPACT maken met technologische innovaties binnen de hypotheeksector. Vanuit het hoofdprogramma van het MortgageTech Event volgen we de teams gedurende de dag. Durven de teams echt buiten de kaders te denken en in het belang van de consument? De teams krijgen de kans om hulp van de branche in te schakelen, zo helpt u ze ter plekke op weg. Aan het einde van de dag presenteren de teams het resultaat aan u en een deskundige jury. Op basis van de publieke stemming en punten van de jury wordt de winnaar bekend gemaakt!

Deze hackathon wordt georganiseerd door IIR in samenwerking met Yellowtail.

De teams

 • Team Rolf.ius
  Florius Hypotheken
 • Team StartING
  ING Hypotheken Service
 • Team Hypnovatie24
  Hypotheek24 
 • Team The Bright Side
  Dynamic Credit 

 

Hackathon moderator: Jaspar Roos

Jaspar Roos is een internationale autoriteit in het veld van innovatie, transformatie en ondernemerschap. Op dit moment is hij partner bij Limpid & Co, dat zich specialiseert in transformatie in bedrijven. Jaspar heeft wereldwijd meer dan 100 projecten geleid of aan meegewerkt in de wereld van digitale transformatie & innovatie.

De jury

Rob Adams, Chief Expedition Officer, SixFingers
Sinds 2006 eigenaar en oprichter van Six Fingers en Happy Citizen Design. Schrijver van een viertal boeken omtrent innovatie en het vijfde boek is onderweg. Haarscherp, doortastend en weet processen te begeleiden in complexe en uitdagende situaties en groepen. Hij wil inspireren én irriteren, juist om andere denksporen mogelijk te maken.

Rob beoordeelt de hackathon teams vanuit innovatieperspectief.

Rick Pijpers, Innovatie en business development
20 jaar ervaring in commercieel leiderschap bij Fortune 100 bedrijven en high tech start ups. Hij begeleidt organisaties in het realiseren van groei. Gedegen vanuit harmonie tussen visie, strategie en teambuilding.

Rick beoordeelt de business case van de hackathon teams. 

Paul van der Meijs, Directeur, Holland Hypotheek Groep
Paul is sinds oktober 2018 directeur bij de Holland Hypotheek Groep (HHG), eigenaar van domeinen zoals hypotheekadvies.nl, startershypotheek.nl, hypotheken.nl en hypotheek.nl. Van der Meijs was eerder directeur bij Florius en directievoorzitter van De Hypothekers Associatie. De afgelopen jaren was hij betrokken bij de ontwikkeling en lancering van franchiseformule Finzie.

Paul beoordeelt de teams op basis van zijn kennis en ervaring in de hypotheeksector. 

Social media
Volg de hackathon via social media met #mthack2019