Print:

Whitepaper: Het hypotheekproces van de toekomst

Marcel Nijland , Strategy & Business Development

LinkedIn profiel

De groei op de woningmarkt zet zich onverminderd voort. De hypotheeksector spant zich maximaal in om de klant te verleiden met oplossingen voor prefill van klantdata, betere service concepten en innovatieve producten. Maar hoe zorg je daarbij voor een robuuste ketenarchitectuur, die alle fases van de klantreis ondersteunt? Ongeacht of de klant een adviseur inschakelt of zelfstandig een hypotheekaanvraag indient? En op welke manier zorg je ervoor dat je blijvend stuurt op klantwaarde, ook na passeren van de hypotheek?

Hypotheken Event | IIRIn deze whitepaper “Zo dicht je de digitale kloof met de financiële consument” geeft Omniplan praktische handvatten voor financiële dienstverleners die hun klanten willen ondersteunen bij het inrichten en onderhouden van hun financiële toekomst. Personal Finance, ook op het gebied van Wonen.

Wilt u nog meer achtergrondinformatie, kennis en inzichten van experts? Kom dan naar het Hypotheken Event op 12 & 13  februari 2019 in Utrecht. Tijdens deze jaarlijkse tweedaagse conferentie komt de gehele hypotheekmarkt bijeen om kennis te delen en te netwerken. Haak dan aan bij de interactieve break out sessie van Omniplan, waarbij Marcel Nijland en Charley Misset inhaken op: Zorgeloos wonen? Het hypotheekproces van de toekomst middels Personal Finance.

Verder lezen?

Laat uw e-mail achter en ontvang de gehele whitepaper direct in uw mailbox.