Print:

Whitepaper Chief Data Officer gezocht

Jasper Savenije , Product Development Manager

LinkedIn profiel

Het management team heeft er een lid bij: de Chief Data Officer

Data gedreven werken is bezig met een onomkeerbare opmars in het Nederlandse bedrijfsleven. Enerzijds gedreven uit de noodzaak om te veranderen, te innoveren en voor te blijven in een steeds competitiever wordende wereldeconomie. Anderzijds door de kansen en waarde uit de groeiende hoeveelheid data die een bedrijf tot haar beschikking heeft.

Wie slim en optimaal wil profiteren van de waarde van data neemt daarvoor een Chief Data Officer of CDO office ter hand.

Maar wat zijn de verantwoordelijkheden van de Chief Data Officer? Wat doet een CDO nu eigenlijk? En hoe maakt de CDO data onderdeel van de business strategie?

In de onderstaande Whitepaper: Chief Data Officer gezocht, heeft IIR de verschillende aandachtsgebieden voor u op een rij gezet.

8-daagse specialisatieopleiding

Ook aan de slag of als Chief Data Officer of werkzaam als data professional die zich verder in de CDO-rol wil specialiseren? Onze 8-daagse Leergang Chief Data Officer (CDO) geeft u de handvaten voor deze nieuwe uitdagende business functie die de organisatie inspireert om data gedreven te gaan werken en van data een strategisch asset maakt. 

 

Verder lezen?

Laat uw e-mail achter en ontvang de Whitepaper: Chief Data Officer gezocht, direct in uw mailbox.