Print:

Adviesraad Privacy

Redactie IIR , Trainingen & Conferenties

LinkedIn profiel

IIR is dé Dataprotectie & Privacy expert in de conferentie en trainingmarkt. Wij hebben een volledig portfolio dat aansluit op doorlopende en actuele ontwikkelingen in de privacysector. In ons streven naar de beste kwaliteit, stellen wij de programma’s van deze conferenties en trainingen samen in nauw overleg met een deskundige adviesraad.

Onze werkwijze: Met behulp van uitgebreid marktonderzoek wordt achterhaald wat de informatiebehoefte is binnen het privacy gebied. De dataprotectie & privacyadviesraad vult dit aan met strategisch en inhoudelijk advies voor de ontwikkeling van het programma van een conferentie of training. Daarnaast adviseren adviesraadleden over deskundige sprekers en/of trainers.

6 adviesraadleden: Voor de adviesraad hebben wij zes top experts benaderd om hun kennis, expertise en ervaringen met ons te delen. Ieder adviesraadlid houdt zich bezig met dataprotectie & privacy en draagt vanuit zijn eigen vakgebied bij aan de continue waarborging van de kwaliteit van onze trainingen en conferenties.

Peter van Schelven | IIRPeter van Schelven
LinkedIn
jean Paul van Schoonhoven | IIRJean Paul van Schoonhoven
LinkedIn
Marieke van Dijk | IIRMarieke van Dijk
LinkedIn
Reinier Treep adviesraad | IIRReinier Treep
LinkedIn
Nienke Koorn | IIRNienke Koorn
LinkedIn
Meindert Boon | IIRMeindert Boon
LinkedIn

Benieuwd naar de topics van dit jaar? Bekijk het volledige aanbod trainingen & conferenties.

Volledige Dataprotectie & Privacy aanbod

Laat uw e-mail achter en ontvang de Dataprotectie & Privacy gids direct in uw mailbox.