Accountmanager Binnendienst

IIR organiseert professionele netwerk bijeenkomsten, evenementen met sprekers en opleidingen die bedrijfsleiders op de toekomst voorbereiden. Voor onze klanten zijn wij een vertrouwelijk platform waar huidige uitdagingen en ontwikkelingen besproken worden. Wij creëeren een setting waarin professionals, managers en gekwalificeerde experts uit het bedrijfsleven en overheid, samen genuanceerd uitdagingen met elkaar delen en strategieën kunnen (her)formuleren die verder gaan dan alleen maar het volgende kwartaal. IIR is het kader voor innovatie en inzicht in de top van het Nederlandse bedrijfsleven. Wij helpen professionals verder in hun carrière. Dit is een rol waarin je elke dag en elk gesprek opnieuw mensen spreekt over de toegevoegde waarden van het bedrijf en waar de inhoud van ieder gesprek uniek is. Je schakelt op CEO level en daarom krijg je goede training, begeleiding en aansturing waar nodig. IIR investeert in jou zodat jij succesvol wordt en waar je de rest van je leven voordeel van hebt.

Taken en verantwoordelijkheden:

 • Je krijgt een eigen portfolio van trainingen, opleidingen en conferenties toegewezen waarvoor jij telefonisch deelnemers gaat werven bij toonaangevende bedrijven in de branche. Dit doe je door middel van leadlijsten en bestaande klanten uit hun eigen database.
 • Je inventariseert welke kennis en vaardigheden de betreffende organisatie of klant nodig heeft en biedt hier passende trainingen en conferenties voor aan uit ons producten aanbod.
 • Je werkt in een projectteam en bent met je team verantwoordelijk voor het neerzetten van een kwalitatieve training of conferentie en tevreden klanten.
 • Je signaleert commerciële kansen en creëert ook via cross-selling extra omzet
 • Je zoekt actief en zo nodig out-of-the-box naar nieuwe deelnemers en klanten voor onze trainingen en ook naar nieuwe manieren om die te vinden en te bereiken.
 • Je werkt geordend en draagt zorg voor een correcte administratieve afhandeling van de afspraken en input voor het CRM systeem.

 

Naar wie zijn wij op zoek?

 • 1 tot 5 jaar relevante saleservaring, liefst in een B2B omgeving
 • Je bent een consultativeseller
 • Je beschikt over een Bsc. in Bedrijfskunde, Commerciële economie of een soortgelijke commerciële opleiding.
 • Je bent sterk ‘salesdriven’, je legt de lat hoog voor jezelf en wilt graag boven de norm scoren;
 • Je bent target & bonus driven;
 • Je komt prettig en professioneel over aan de telefoon en spreekt en schrijft uitstekend Nederlands
 • In je werk ben je zelfstandig, gefocust en zeer accuraat bij het vastleggen en nakomen van afspraken

 

Wat bieden wij?

Naast een goed salaris, aantrekkelijke bonus en goede overige arbeidsvoorwaarden krijg je de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen binnen onze organisatie. Als je succesvol bent in je werk en gedreven bent, zijn er interessante doorgroeimogelijkheden. Je werkt met toonaangevende marktpartijen en ontwikkelt je snel op het gebied van adviserend verkopen, professionele trainingen en in de diverse marktsegmenten van IIR.
 
Herken je je in bovenstaand profiel en ben je enthousiast over de functie van Accountmanager Binnendienst? Dan ontvangen we graag je CV met motivatie brief. Reacties zonder motivatiebrief kunnen helaas niet in behandeling worden genomen.
 
Stuur jouw cv en motivatie aan: hr@iir.nl.
 
Heb je vragen over deze vacature neem dan contact op met Jorg van den Berg, Commercieel Directeur, j.van.den.berg@iir.nl